Adverteerders van TV Rosmalen

Door het ‘eigen kracht’ beleid van TV Rosmalen is de betrokkenheid van de leden sterk toegenomen. Wij verwachten dat dit beleid de komende jaren zal resulteren in een verdere toename in speelsterkte, waardoor de vereniging meer publiek zal kunnen trekken tijdens de door haar georganiseerde evenementen en toernooien.

Wilt u de komende jaren als adverteerders deel uitmaken van onze progressie ‘op eigen kracht’? Dan is misschien een van de volgende advertentie-uitingen iets voor u. Uw reclame kan geschieden in de vorm van een geldelijke bijdrage of in natura (denk aan het leveren van prijzen, muziek voor een feest, drukwerk/posters, eigenlijk is alles mogelijk). De behoefte verschilt per activiteit/evenement.

Wilt u de vereniging op bredere schaal ondersteunen, dan bent u wellicht geïnteresseerd in een reclamepakket op maat. Mocht u een eigen idee hebben over een eventuele reclamemogelijkheid (bijvoorbeeld een toernooi), dan kunt natuurlijk contact opnemen met de reclamecommissie van TV Rosmalen.

Met vriendelijke groet,
Roel van Hoeckel
T: 06 - 458 06 924
E: info@collages.nl