In lijn met het advies van de KNLTB geeft het bestuur gevolg aan de oproep om de sportclubs tot en met 28 april te sluiten. Als gevolg hiervan is het sportpark tot en met 28 april afgesloten. Vrij spelen is ook niet mogelijk.

Archief: Anita Tausch

Mijn naam is Anita Tausch.

Op dit moment hangen in het clubhuis verschillende kunstwerken van mij. Ik vind dat best spannend, ik ben niet gewend werk te maken met de bedoeling het te exposeren. Op aanraden van tennismaatjes heb ik de stoute schoenen aangetrokken.

Deze werken heb ik gemaakt in een masterclass bij Carola Mokveld. In deze masterclass leerde je tijdens 6 zaterdagen, verspreid over een jaar, verschillende technieken. Daar moest je thuis mee aan de slag. Ik heb er met heel veel plezier aan gewerkt en veel geleerd. Ik vond het zelfs zo leuk dat ik de masterclass nogmaals heb gedaan met weer heel andere resultaten.

Voor deze expositie in het clubhuis heb ik verschillende vliezen uitgezocht en werk van geschept of gegoten papier. Ook hangt er een kunstwerk gemaakt via monoprint. Ik heb ook wel ruimtelijk werk gemaakt waar ik zelf erg trots op ben, bijvoorbeeld doosjes van vliezen en ook een mooi fotoboek ter nagedachtenis aan mijn vader. Deze werken zijn echter te kwetsbaar om in het clubhuis neer te leggen.

Ik ben benieuwd wat de reacties zullen zijn. Schrijf gerust iets in het boekje dat er ligt.

Groeten, Anita