In lijn met het advies van de KNLTB geeft het bestuur gevolg aan de oproep om de sportclubs tot en met 28 april te sluiten. Als gevolg hiervan is het sportpark tot en met 28 april afgesloten. Vrij spelen is ook niet mogelijk.

Archief: Bas Rijks

Sinds 1 september 2017 hangen de Portretten van Bas Rijks in het paviljoen.

Bas Rijks schildert portretten in olieverf op doek en op linnenpapier. De formaten van zijn schilderijen variëren van klein (19 x 19 cm), middelgroot (40 x 50 cm) tot groot (80 x 100 cm).

Bas ontdekte zijn passie in 2009. Zijn belangstelling in mensen combineert hij nu met vooral het schilderen van portretten. Zijn stijl zou men kunnen omschrijven als romantisch realistisch.

Hij schildert van foto's, dus urenlang poseren is niet nodig. Eventueel wordt wel de laatste hand gelegd tijdens een poseersessie. Indien u interesse heeft voor een bestaand schilderij/portret of een opdracht wilt plaatsen neem dan contact op middels het formulier. Na onderling overleg wordt het formaat en prijs bepaald. Indien u niet tevreden bent betaalt u niets, maar blijft het schilderij eigendom van de schilder. 

Een portret is een bijzonder cadeau en/of aandenken en vanuit dit "oogpunt" wordt er dan ook veel aandacht besteed aan uw wensen.

http://www.basrijks.nl