In lijn met het advies van de KNLTB geeft het bestuur gevolg aan de oproep om de sportclubs tot en met 28 april te sluiten. Als gevolg hiervan is het sportpark tot en met 28 april afgesloten. Vrij spelen is ook niet mogelijk.

Archief: Hilde, Tom en Sander

Beste Tennisclub
Wij zijn Hilde , Tom en Sander en wij zijn heel trots dat wij enkele kunstwerken van ons op de tennisclub mogen laten zien.

Echt gaaf dat wij ook mee mogen doen aan de KUNSTMUUR Dank je wel Monique en iedereen van de tennisclub.
Wij maken onze kunstwerken,  op ons werkatelier Hint & Tint in Den Bosch.
Nu wil ik mij voorstellen, ik ben Tom ik ben blij dat ik o.a jullie mijn eigen kunstlijn aan jullie mag laten zien. Het is de mooie Oeteldonk lijn en de Holland lijn.

Zo maken wij ieder een eigen creatie, onze ZELF lijn. . Ik ben trots om kunstenaar te zijn. Ik vind het goed dat jullie dit in de nieuwsbrief zetten. En wij willen jullie bij deze uitnodigen om naar ons Werkatelier te komen , want daar hebben wij nog veel meer mooie kunstwerken.
Mijn naam is Hilde, ik tennis bij Olaf en ik geniet ervan dat jullie mijn kunst mooi vinden.

Ik zou het leuk vinden wanneer jullie ook in ons gastenboekje, die in het clubgebouw ligt, willen schrijven wat jullie van ons werk vinden.
Dank je wel.

Zo en mijn naam is Sander. Ook ik heb een hele mooie eigen lijn, mijn zelf lijn, met bloemen en tulpen en soms hartjes van de liefde.. Wanneer jullie naar Hint & Tint komen, zien jullie hoe hard wij hier aan werken.
Tot ziens en jullie zijn altijd welkom om naar onze mooie creaties te komen kijken.