In lijn met het advies van de KNLTB geeft het bestuur gevolg aan de oproep om de sportclubs tot en met 28 april te sluiten. Als gevolg hiervan is het sportpark tot en met 28 april afgesloten. Vrij spelen is ook niet mogelijk.

Archief: Joke van de Beek

Kunst in het paviljoen van Joke van de Beek

 

Vanaf april hangen mijn schilderijen in het paviljoen. Naast tennissen en groenonderhoud bij TVR, schilder ik al vele jaren op donderdagavond met kunstenaarsverening Toenk, begeleid door  de Tilburgse kunstenaar Arno Mertens.

 

 

 

Mijn werk is gebaseerd op natuurbeelden waar ik een eigen invulling aan geef, bijvoorbeeld: wolkenluchten, rotsformaties en bevroren watervallen.  Met een beetje fantasie zie je dat erin terug... Uitgevoerd in olieverf op doek en op mulitplex.

 

Ik heb er met veel plezier aan gewerkt en ik hoop dat jullie het leuk vinden om er naar te kijken.

Joke van de Beek

Voor meer informatie: jovedebe@gmail.com, tel: 06 50 52 22 61
www.toenk.com

Wil je ook een keer exposeren in het paviljoen? Neem dan contact op met Dick Steenhuisen dicksteenhuisen@home.nl of bel 06 21 35 03 42