In lijn met het advies van de KNLTB geeft het bestuur gevolg aan de oproep om de sportclubs tot en met 28 april te sluiten. Als gevolg hiervan is het sportpark tot en met 28 april afgesloten. Vrij spelen is ook niet mogelijk.

Actueel: Mark Litjens

Op dit moment hangen zes van mijn foto's aan de wanden van het clubhuis. Ik fotografeer al sinds 1984, het jaar waarin mijn eerste spiegelreflexcamera kreeg. Dat er vervolgens ook nog een donkere kamer moest komen, werd al snel duidelijk: het fotografievirus had toegeslagen en is nooit meer weggegaan.

Sinds 1984 kijk ik altijd en overal om mij heen, op zoek naar iets fotowaardigs. Daarnaast fotografeer ik veel voor mijn werk: als journalist lever ik waar mogelijk ook beeld aan dat bij mijn artikelen past. Met name portretten van geïnterviewden. Mijn hobby als werk, hoe mooi wil je het hebben?

Op mijn website (www.marklitjens.nl) zijn voorbeelden van mijn schrijf- en fotowerk te vinden. Onder het kopje 'Aan de wand' publiceer ik met regelmaat nieuwe foto's die te koop zijn. Afgedrukt op canvas, hout, IXXI, plexiglas, papier, aluminium, kortom op alles wat past bij jouw stijl. Ook de in het clubhuis gepubliceerde werken vind je hier terug.

Ik ben heel benieuwd naar reacties op de geëxposeerde werken. Laat daarom gerust een reactie achter op foto@marklitjens.nl.