In lijn met het advies van de KNLTB geeft het bestuur gevolg aan de oproep om de sportclubs tot en met 28 april te sluiten. Als gevolg hiervan is het sportpark tot en met 28 april afgesloten. Vrij spelen is ook niet mogelijk.

Satesaus

Benodigdheden:

  • 1 pot pindakaas
  • 0,5 blok Santen
  • Sambal Oelek, Trassi, Ketjap, Basterdsuiker, Knoflook, Laos, Kentjoer & Zout

Bereiding:

  1. olie verhitten en dan toevoegen: gesnipperde ui, 1 tl sambal oelek, 0,5 tl trassi, 1 tl ketjap, 3 el basterdsuiker, 1 teentje knoflook
  2. 5 min. Zachtjes bakken
  3. Erdoor roeren: 1,5 dl heet water, asem (azijn), 3 tl ketjap, 0,5 blok santen, 1 tl laos, 1 tl kentjoerpoeder, 1 tl zout en 8 el pindakaas.
  4. In 1 minuut tot gladde saus roeren.