Zomer Challenge 2024 bij TV Rosmalen: gratis tennissen voor jong en oud tijdens de zomermaanden bij de leukste tennisvereniging van Rosmalen! Kom ook naar onze open dag op zondag 16 juni van 12u-17u Lees meer

Midsummer Rosmalen Open

Het is tijd om de rackets en ballen tevoorschijn te halen en de zon te verwelkomen. We maken ons klaar voor een week vol sportief plezier.

Wij hebben ons toernooi in een gloednieuw jasje gestoken en uitgebreid naar categorieën voor spelers van 17+, 35+ en 55+. Zowel voor enkel- als dubbelspel biedt ons toernooi voor elk wat wils. Of je nu een jonge talentvolle speler bent of een doorgewinterde tennisveteraan, er is een categorie waarin jij je vaardigheden kunt laten zien en de competitie aan kunt gaan.

Terwijl de dagen langer worden en de zon op zijn hoogste punt staat, komen we samen bij TV Rosmalen om deel te nemen aan een toernooi dat doordrenkt is van de geest van Midsummer. Met stralende lach en sprankelende energie zullen we op de baan de strijd aangaan, onze vaardigheden laten zien en genieten samen met onze medespelers.

Naast leuke wedstrijden kunnen we ook genieten van heerlijke lekkernijen, verfrissende drankjes en de warme zomerzon! Of je nu een doorgewinterde speler bent of net begint met tennissen, er is voor iedereen iets te beleven tijdens ons Midsummer Rosmalen Open Tennistoernooi!

Dus trek je tennisoutfit aan, pak je racket en kom naar TV Rosmalen om er samen een onvergetelijke week van te maken!

Inschrijven via: https://mijnknltb.toernooi.nl/tournament/B50DFBA9-D540-495E-BED5-6FE93B003CD0

Met zonnige groeten,

De toernooicommissie