Ivm het kabinetsbesluit is vanaf heden tot nader bericht het paviljoen gesloten, het tennispark is wel geopend. Zie voor meer informatie het nieuwsbericht op de website en de KNLTB website.

Bitterballencompetitie in de wachtkamer

15 oktober 2020
Beste leden van TVR,
 
Zoals jullie weten heeft het kabinet extra maatregelen getroffen om de snelle stijging van het aantal coronabesmettingen een halt toe te roepen. Ook voor de geplande interne bitterballencompetitie heeft dat gevolgen. De KNLTB vertaalt de richtlijnen naar concrete antwoorden voor wat leeft op bij de verenigingen op https://corona.knltb.nl/knltb-corona-toolbox/verenigingen/veelgestelde-vragen/ . Zo ook voor interne toernooien:
 
Zijn interne toernooien toegestaan?
Nee. Georganiseerde wedstrijden voor zowel volwassen als jeugd zijn niet toegestaan. Onderlinge trainingswedstrijdjes of oefenpotjes spelen op de eigen vereniging of tennisschool mag wel. Dit houdt in dat er vooraf een baan wordt gereserveerd en na het spelen direct het park wordt verlaten. Neem je verantwoordelijkheid en zoek de grenzen niet op.
 
Dus de geplande start van de bitterballencompetitie op 6 november gaat niet door en stellen we tot nader order uit naar een moment dat het weer kan.
 
Zorg goed voor elkaar en blijf gezond!
 
De bitterballencommissie