In lijn met het advies van de KNLTB gaat het tennispark vanaf 11 mei weer open. Hierbij worden de voorschriften vanuit het protocol vanuit de KNLTB gevolgd. Lees hiervoor de informatie op de website.

De jeugdtrainingen kunnen weer beginnen vanaf woensdag 29 april!

27 april 2020

Beste tennissers, 

Deze week heeft de regering in het kader van de maatregelen tijdens de Corona crisis een versoepeling aangekondigd met betrekking tot het sporten van kinderen tot 12 jaar en van jongeren tot en met 18 jaar.

In het kader van deze aangekondigde versoepeling is het bestuur van onze vereniging in beraad bij elkaar gekomen om de maatregelen op maat te bespreken voor onze vereniging.

Goed nieuws: Er is besloten, dat vanaf woensdag 29 april de jeugdtrainingen weer kunnen beginnen. De KNLTB heeft, in samenspraak met het RIVM, een protocol ontwikkeld om dit allemaal op een zo veilig mogelijke manier te kunnen bewerkstelligen. Via de volgende link is dit protocol te vinden:


https://corona.knltb.nl/media/oxbng5tj/protocol-verantwoord-sporten-kinderen-tm-12-jaar-en-jeugd-tm-18-jaar_v2.pdf?ts=637235763146600000

We gaan er uiteraard vanuit, dat de jeugdleden de regels van het RIVM in acht nemen, wat betreft de hygiëne voorschriften en thuis blijven bij hoest, neusverkoudheid, benauwdheid of koorts.


Mbt de ouders; Wij verzoeken jullie, indien nodig, de kinderen bij de poort af te zetten; de trainers laten ze dan het park binnen. Het park is en blijft voor iedereen, met uitzondering van de kinderen wanneer ze les hebben, gesloten.

Het bestuur wacht de aankondigingen van de regering af in de week van 20 mei om eventueel daarna de maatregelen bij te stellen.

We wensen de jeugd weer veel tennisplezier toe!

Voor vragen en/of opmerkingen kun je ons bereiken via tennistraining@tvrosmalen.nl.

Technische commissie & Trainers