In lijn met het advies van de KNLTB gaat het tennispark vanaf 11 mei weer open. Hierbij worden de voorschriften vanuit het protocol vanuit de KNLTB gevolgd. Lees hiervoor de informatie op de website.

Groen team 1 KAMPIOEN

01 november 2019

Dit jaar was er echt sprake van een herfstcompetitie.
Regen, wind, de kinderen stonden zonder te klagen elke zondag om 9:00 op de baan. Veel wedstrijden in de poule werden verplaatst, maar de kinderen van Rosmalen 1 gingen door en hebben de wedstrijden (desnoods) in de regen afgespeeld.

En dat werd beloond met een verdiende eerste plek. In het voorjaar greep dit team nipt op 1 punt naast een eerste plek.

Dit jaar was het ook tot het laatst toe spannend. De directe concurrent Skinlo kwam de laatste speeldag op bezoek, maar kon niet voorkomen dat Rosmalen 1, groen 1 met overtuiging het kampioenschap binnenhaalde.  

Groen 1 was ook echt te team, met teamshirts en betrokken ouders die langs de lijn aanmoedigden en zorgden voor een gezonde snack tussen de wedstrijden door. Juul wist, als enige meisje, zich prima staande te houden, tussen de jongens. Micah heeft van het hele team de meeste (12) wedstrijden gewonnen, Xavier, de jongste van het team, won maar liefst 10 wedstrijden, Eelco had zijn 9 wedstrijden allemaal gewonnen en ook Louk won bijna al zijn wedstrijden en maakte het de tegenstander altijd moeilijk….hij verloof maar 2 wedstrijden, maar niet zonder een derde set af te dwingen.