Husselavond op dinsdag aanpassingen

11 december 2023

In overleg met het bestuur zijn er een aantal afspraken gemaakt om de husselavonden nog beter te laten verlopen. Het is goed om nog eens te benadrukken dat de husselavond voor iedereen open staat om aan mee te doen. Dus de hussel is niet alleen voor nieuwe leden!

Er is gekozen om te werken met een hussel appgroep waarmee de deelname kan worden bevestigd. Mocht je nog niet in de Husselgroepsapp zitten, maar wel graag wil deelnemen, stuur dan een berichtje naar Manon Kamp (06-29225554) of Ronald Nauts (06-39694934), zodat zij je kunnen toevoegen aan de groepsapp.

We hanteren met elkaar de volgende regels:
• Als je het terrein op komt kan je gaan husselen of afhangen. Allebei is niet de bedoeling;
• Als je al in de groepsapp zit en je wilt komen husselen, is het de bedoeling dat je de peiling invult zodat het voor iedereen duidelijk is of hij/zij kan tennissen;
• We gaan werken met tijdsloten van 60 minuten (start om 19.00u, 20.00u en 21.00u). Je reserveert één tijdslot. Mochten de aantal aanmeldingen het toelaten, mag je een extra tijdslot reserveren. Het tweede tijdslot mag gereserveerd worden na 17.00 uur;
• Als we zien dat er te weinig husselbezetting is zullen vanaf 18.00 uur banen weer vrijgegeven worden voor het regulier afhangen.

We gaan de komende tijd met elkaar bekijken of deze afspraken werkbaar zijn en zullen waar nodig verbeteringen doorvoeren.