In lijn met het advies van de KNLTB is het tennispark weer open. Hierbij worden de voorschriften vanuit het protocol vanuit de KNLTB gevolgd. Lees hiervoor de informatie op de website.

Iedere vrijwilliger is een ster!!

13 november 2019

Rosmalen, 8 november 2019

Beste vrijwilligers, 

Hartelijk welkom op ons DankJeWelFeest van TV Rosmalen. Geweldig, dat jullie in zulke groten getale zijn gekomen om samen met de besturen van de Stichting en de Vereniging dit traditionele feest te vieren.

De twee besturen, met gelukkig ook wat extra hulp, zullen vanavond proberen jullie zo goed mogelijk te verzorgen en jullie hopelijk een leuke avond bezorgen!

Vooraf wil ik graag drie mensen extra bedanken, die zich voor dit feest bijzonder hebben ingespannen. Dat zijn Suzanne en Olga namens de besturen. En Peer die straks de pub quiz zal presenteren, die door Jan en Loek in elkaar gezet is. Super bedankt alle vijf! 

Dit jaar staat het feest in het teken van de STER en iedereen kan straks bij de pub quiz bewijzen of hij of zij inderdaad een ster is.

Alhoewel… een groot deel van de aanwezigen hoeft dat sowieso niet te bewijzen, want zij zijn al vrijwilligSTER. Aan de heren dus om te laten zien wat ze in hun MARS hebben.

Vanavond dus een feest, waar men zich moet bewijzen, ook al vinden wij, dat iedere vrijwilliger al een STER is. Gelukkig is er na de quiz nog ruim de tijd om de voetjes van de vloer te gooien en te laten zien dat daarop ook vele STERREN te zien zijn.

Een STER schijnt, een STER geeft licht en een STER is nadrukkelijk aanwezig. Ik hoop dat dat ook blijft gelden voor onze STER vrijwilligers hier nu aanwezig in ons paviljoen en ook niet te vergeten degenen die nu niet aanwezig zijn. Want er zullen vast nog heel veel leden zijn die na het horen van deze geweldige feestavond zich achter de oren krabben en er spijt van hebben dat ze of niet gekomen zijn. Of überhaupt helemaal géén vrijwilliger zijn.

We kunnen namelijk niet zonder: binnen alle commissies zijn mensen nodig, of het nou de culi, de groen, de bar, of de jeugdcommissie is, of het zitting nemen in één van beide besturen. TV Rosmalen blinkt uit vanwege de inzet van vele STERvrijwilligers en dat moet zo blijven ook.

WIKIPEDIA zegt over de STER en zijn helderheid: Niet alle sterren zijn constant, ze variëren in helderheid en hebben af en toe een begeleider die het licht tegenhoudt. Nou, dat mag bij ons niet gebeuren! Onze STERREN moeten blijven schijnen! Ik stel zelfs als doel, dat we een STERRENhemel krijgen, zoals in bijvoorbeeld Griekenland bij een heldere hemel tijdens een zomerse avond.

Veel sterren maken namelijk het werk wat gedaan moet worden heel wat lichter, want het vrijwilligerswerk zal alleen maar toenemen.

Vooralsnog is jullie inzet het afgelopen jaar TOP geweest en zijn jullie voor mij allemaal een STER en hebben dus dit feest dik verdiend.

Dus we gaan vanavond genieten van een goed verzorgd buffet, een gezellige pub quiz en afsluitend een dansje op de vloer met de muziek van onze DJ. Dit allemaal onder het genot van een heerlijk drankje.

Veel plezier vanavond, geniet ervan en hopelijk allemaal tot volgend jaar!

Ton van de Wiel
Voorzitter TV Rosmalen