Zomer Challenge 2024 bij TV Rosmalen: gratis tennissen voor jong en oud tijdens de zomermaanden bij de leukste tennisvereniging van Rosmalen! Kom ook naar onze open dag op zondag 16 juni van 12u-17u Lees meer

Sponsoring TV Rosmalen: Brouwerij D'n Droak

30 mei 2024

Brouwerij D'n Draok bestaat al sinds 2012 en is een begrip voor hét speciaalbier van de regio 073. In zo goed als alle slijterijen en speciaalzaken in en rondom Den Bosch zijn de Draokjes met namen zoals Bosch Blond, Witte Socrates, Hopkikker, Bossche Bol en Oeteldonker te vinden. Ook bij de betere biercafes staan de Draokjes in de koelkast of stroomt deze uit de tap.

Brouwerij D'n Draok is begonnen in Den Bosch en brouwt de bieren inmiddels in eigen brouwketels in Berlicum en Vught. Naast het brouwen van specialer lokaal bier biedt Brouwerij D'n Draok ook vanalles aan rondom de beleving van bier & brouwen. Denk aan Rondleidingen in de brouwerij, proeverijen in het proeflokaal of zelfs onder begeleiding (je eigen) bier brouwen in de vorm van een Workshop of Masterclass. Leuk, lekker en leerzaam!

Dus als je zin hebt in een lekker speciaalbiertje, neem een lokaal gebrouwen specialer bier van D'n Draok! Of boek eens een van de activiteiten die de brouwerij aanbiedt.

Meer informatie op www.DRAOK.nl en www.BrewAcademy.nl