Meedenken over de toekomst van de vereniging op 9 maart as

07 februari 2024

(dagvullend programma inclusief lunch en afsluitende borrel)

Ben je ook trots op TV Rosmalen maar heb je het gevoel dat we er meer uit kunnen halen voor nieuwe en bestaande leden?

Voel jij je begaan met de toekomstbestendigheid van onze tennisvereniging?  

Wil jij graag meedenken over hoe dit de leukste tennisvereniging kan zijn voor de allerjongste tot de alleroudste leden?   Op 9 maart organiseren  wij (onder leiding van Edwin van Rutten)  een co-creatie dag welke georganiseerd wordt door en voor onze leden. 

In een brainstorm sessie op basis van “design denken” gaan we met ongeveer 25 deelnemers  leren in welke behoefte de vereniging kan voorzien , kunnen we voorstellen genereren die bijdragen aan een actieve en betrokken vereniging en wie weet al een aantal ideeën beproeven.   We beogen een  inspirerende, energieke, leerzame maar vooral gezellige dag waarin we creativiteit afwisselen met sportiviteit en culinair genot. 

Daarvoor zoeken wij een groep deelnemers met diversiteit in leeftijd, geslacht en duur lidmaatschap.  We zoeken zowel deelnemers voor de dag als mensen die als klankbord groep eerste feedback kunnen geven op de verworven inzichten en ideeën.    Je hoeft niet creatief te zijn, met behulp van Design Thinking gaan wij er voor zorgen dat we met zijn allen in de huid van onze leden kruipen en tot inzichten en frisse ideeën komen.    Interesse?

 Graag vernemen we dat via deze korte survey https://forms.office.com/r/01f5cTAW6B  (4 minuten invulwerk).

Voor vragen of informatie stuur een e-mail naar secretaristvrosmalen@gmail.com