Vanwege de clubkampioenschappen dubbels zijn er van maandag 17 juni t/m vrijdag 21 juni 's avonds geen banen beschikbaar en kan er niet getennist worden. In het weekend van 22 en 23 juni zijn de mogelijkheden beperkt. Neem in het weekend contact op met de toernooileiding.

Nieuwjaarsspeech 2019

Maday 07 januari 2019

Beste leden, goedemiddag allemaal,

Wat fijn, dat jullie met zovelen zijn gekomen op deze nieuwjaarsreceptie om met z`n allen straks het glas te heffen op een gezond en een sportief nieuw tennisjaar.

Een terugblik op het afgelopen jaar leert ons, dat we weer een succesvol jaar achter de rug hebben. Sportief gezien hebben we mooie successen geboekt met vele kampioenen , zowel individueel als in teamverband. Hulde daarvoor. We kunnen spreken van geslaagde clubkampioenschappen, gezellige toernooien en een zeer goed bezette eerste deel van de bitterballen.

Maar….. afgelopen jaar was wel een heel bijzonder jaar. We bestonden als TV Rosmalen 50 jaar en dat hebben we groots gevierd !!

Van 27 augustus t/m 1 september vierden we ons 50 jarig bestaan hier op ons park. Onder de bezielende leiding van Hanneke Sopar  is het een geweldig festijn geworden. Alle geledingen binnen onze vereniging hebben op bijzondere wijze ons jubileum gevierd en we kunnen er trots op zijn, dat bij alle activiteiten er een geweldige grote opkomst was.

Maar ja…. Het effect van dit festijn baart me toch wel enige zorg !!

De vlaggen van het jubileum vertonen al wat scheurtjes en wat rafels en ik hoop niet dat dat een voorbode is voor onze vereniging. Want de grote deelname aan alle jubileumactiviteiten en de inzet van velen daarbij blijkt niet écht garant te hebben  gestaan voor de vrijwillige inzet van alle andere activiteiten binnen onze vereniging waar vele vrijwilligers noodzakelijk zijn.

Zowel bestuurlijk als voor vele andere functies binnen onze vereniging zijn nog veel vacatures, die we maar moeilijk in kunnen vullen. Dat is eigenlijk best jammer, want je kunt onze, met nadruk op onze vereniging niet laten draaien op een té kleine groep fanatiekelingen !!

Ed en Joyce hebben al een zéér goed voorbeeld gegeven om actief bezig te gaan met het werven van barvrijwilligers ( chapeau daarvoor), maar nogmaals ook op andere vlakken is de inzet van vrijwilligers heel erg noodzakelijk. Wij allemaal zijn op onze eigen manier verantwoordelijk voor het steentje dat aan onze vereniging bijgedragen kan worden.

Ik hoop in ieder geval van harte, dat iedereen binnen onze vereniging daar komend jaar eens goed over na gaat denken. Alle hulp is welkom en alle aanmeldingen zullen dan door vooral Suzanne, onze bestuurs vrijwilligers coördinator enthousiast verwelkomd worden !! Dus…meld je aan !!!

We hebben een florerende vereniging, alles gaat nog goed, we hebben een prachtig park en een super gezellig ( zeker nu nog ) paviljoen !! Laten we het koesteren !!

Buiten sportieve partijtjes, gezellige klets in ons paviljoen,  prachtige feesten en spannende competities en toernooien, kijk ik uit naar een op alle fronten heel succesvol jaar. !!

Tot slot wens ik jullie allemaal het komende jaar vooral veel plezier toe met het o zo leuke tennisspelletje.

Laten we het glas heffen op een gezellig, sportief maar vooral gezond 2019. !!!!
Proost !!!

Ton van de Wiel
Voorzitter TV Rosmalen