In lijn met het advies van de KNLTB is het tennispark weer open. Hierbij worden de voorschriften vanuit het protocol vanuit de KNLTB gevolgd. Lees hiervoor de informatie op de website.

Nieuwjaarsspeech van de voorzitter

08 januari 2018

Beste leden, goedemiddag allemaal,

Wat fijn, dat jullie met zovelen zijn gekomen op deze nieuwjaarsreceptie om met z`n allen straks het glas te heffen op een gezond en een sportief nieuw tennisjaar.

Een terugblik op het afgelopen jaar leert ons, dat we weer een succesvol jaar achter de rug hebben. Sportief gezien hebben we mooie successen geboekt met vele kampioenen , zowel individueel als in teamverband. Hulde daarvoor. We kunnen spreken van geslaagde clubkampioenschappen, gezellige toernooien en een zeer goed bezette eerste deel van de bitterballen.

Maar….. dit jaar wordt wel een heel bijzonder jaar. Gefeliciteerd allemaal…Wij bestaan als TV Rosmalen namelijk dit jaar 50 jaar en dat gaan we groots vieren !!!
Van 27 augustus t/m 1 september vieren we ons 50 jarig bestaan hier op ons park. Voor een groot gedeelte staat de inhoud van deze week al in de steigers en ik ben er van overtuigd, dat onder de bezielende leiding van Hanneke Sopar het een geweldig festijn gaat worden. De komende maanden worden jullie daar natuurlijk uitvoerig over geïnformeerd en zullen jullie het programma onder ogen krijgen!!!! Maar… reserveer in ieder geval deze week in jullie agenda’s. De week zal in ieder geval vol verrassingen komen te zitten.

Als je kijkt naar andere verenigingen kunnen we er trots op zijn, dat wij als vereniging hartstikke gezond zijn met een grote stabiliteit in het aantal leden.

En….. wij zijn ook gezond vanwege de vele vrijwilligers waarop onze vereniging draait. Bardiensten, verzorging van eten en verschillende hapjes tijdens toernooien en competities, de totale uitstraling van het park en niet te vergeten alle activiteiten van de verschillende commissies. Maar toch zal het komende jaar een jaar worden, waarbij als bestuur nog meer de nadruk gaan leggen op de inzet van vrijwilligers, want alle leden zijn op hun eigen manier verantwoordelijk voor het steentje dat aan onze vereniging bijgedragen kan worden.

Zeker het komend jaar zullen we alle hulp hard nodig hebben, want het is ons jubileumjaar.

Buiten sportieve partijtjes, gezellige klets in ons paviljoen,  prachtige feesten en spannende competities en toernooien, kijk ik dus ook enorm uit naar deze vast en zekere fantastische 50-jarige jubileumweek !!

Tot slot wens ik jullie allemaal het komende jaar vooral veel plezier toe met het o zo leuke tennisspelletje op ons prachtige tennispark.

Laten we het glas heffen op een flitsend, sportief maar vooral gezond 2018. !!!! Proost !!!

Ton van de Wiel
Voorzitter TV Rosmalen