Team 1 gemengd 11 t/m 17 in de 1e klasse met grote overtuiging kampioen!

Wonesday 05 juni 2019

Op 2 juni was de laatste speeldag van de jeugdcompetitie. De eindstrijd om de eerste plaats was voor het 1e gemengde team 11 t/m 17 jaar al een week eerder beslist, maar toch waren de meiden en jongens weer gebrand op een mooie overwinning en om ongeslagen kampioen worden. En.... dat is gelukt!

Het team was verreweg de sterkste in de poule en haalde maar liefst 36 van de maximaal 42 punten binnen en liet de nummer 2 mijlenver achter zich met 23 punten. 

Super gedaan, Laura, Pleun, Sara, Tijn en Cristijn!

Wat was het een mooie competitie, met vaak mooi weer en volle terrassen. Maar liefst 6 juniorenteams en 3 groene teams waren dit voorjaar te bewonderen op de tennisbaan. Voor team groen 1 was het tot het laatst toe spannend of zij kampioen zouden worden. Ze zaten met spanning de laatste partij van 'rivaal' Thadia 1 op het terras af te wachten.... Helaas net niet gelukt. Thadia werd met een gelijk aantal punten van 35, maar met 1 set meer winst over de hele competitie kampioen. 

Toch hulde voor deze mooie prestatie voor Louk, Eelco, Xavier, Juul en Micah. 
Dat belooft een mooie najaarscompetitie te worden!!!

De juniorenteams hebben de competitie op de laatste speeldag afgesloten met een gezellige BBQ, waarbij de kampioenen werden gehuldigd. Veel dank namens de kinderen voor het organiseren van de BBQ door Ineke en Frank en de rest van de vrijwilligers!

Vergeet je vooral niet om op tijd in te schrijven voor de najaarscompetitie (10 juni) via de website. Dit geldt voor alle jeugdleden, dus ook voor competitie rood en oranje!