Trainerswissel per maandag 1 november

29 oktober 2021

Helaas is de inbreng van Jervone Antoine slechts van korte duur geweest voor het verzorgen van de trainingen bij onze club.

Zijn aanvraag en procedure over zijn verblijf in Nederland (wonen en werken) gaat na overleg met de IND meer tijd in beslag nemen en is het niet mogelijk gebleken om zijn huidige tijdelijke visum tussentijds te kunnen verlengen. (wat wel op voorhand was toegezegd)

Dit is voor hem maar ook voor ons een zeer verrassende mededeling. Jervone moet terug naar Santa
Lucia om daar het eea te regelen en keert vervolgens (volgens planning) in januari terug naar Nederland. Met een geregistreerd partnerschap (gepland in de 2e week van januari) moet het eea resulteren in een permanente verblijfsvergunning waardoor hij en zijn vriendin een toekomst in Nederland kunnen gaan opbouwen.

Erg jammer daar hij in de laatste 2 weken toch het eea vanuit zijn manier van trainen (en in het Engels) bij veel cursisten wel een nieuwe beleving heeft gegeven.

Door heel snel te schakelen in deze moeilijke markt van tennistrainers (groot tekort) is het ons toch gelukt om deze situatie voor alle cursisten op te lossen.
TS Sport Events heeft Tim Gorree (ja, de man van… ) bereid gevonden om deze wintertraining ( tot 1 april 2022 ) de trainingen van Jervone over te nemen.

Tim heeft zijn sporen in de tennissport ruimschoots verdiend. Tim is 33 jaar in dienst geweest van de KNLTB als districtstennisleraar en als KNLTB-coach van de Nederlandse selectieteams.
Uiteraard is hij ook ermee bekend om op verenigingsniveau jeugd en senioren te trainen en te enthousiasmeren.

Vanaf maandag 1 november gaat Tim aan de slag. Alle groepen die dus ingedeeld zijn bij Jervone, gaan nu aan de slag met Tim. (LET OP: woensdag 3 nov. vervallen de trainingen bij Tim).
Deze lessen worden later in het winterschema ingehaald.

Met excuus voor deze verrassende trainerswissel maar naar wij verwachten kunnen alle cursisten hun ambitie en lesplezier vanaf volgende week verder met Tim gaan delen.

Met sportieve groet,

Bestuur en Technische commissie T.V. Rosmalen