Vrijwilligers gezocht voor organisatie jeugdactiviteiten

Wonesday 05 december 2018

Om de jeugd binnen onze vereniging zo veel mogelijk te laten tennissen worden diverse activiteiten georganiseerd. Om in 2019 ook diverse jeugdactiviteiten (competities, clubkampioenschappen, tournooien) aan te kunnen bieden zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die hierin een organiserende rol willen vervullen. Lijkt dit jou leuk? Meld je dan aan als vrijwilliger via vrijwilliger@tvrosmalen.nl
 
Sponsoring
-         Uitvoering geven aan sponsorbeleid/plan
-         Sponsoren vinden & binden
-         Communicatie en PR rondom sponsoring verzorgen
-         Kerncompetenties: Communicatief vaardig, Commerciële instelling, Representatief
 
VCL’ers / VTL’ers (verenigingscompetitie- en toernooileiders)
Om de verschillende competities en toernooien goed te laten verlopen zoeken wij nog een aantal VCL’ers en VTL’ers.

Een VCL’er / VTL’er houdt zich bezig met het goede verloop van de competitie, draagt zorg voor het afstemmen van de verantwoordelijkheden omtrent de competitie, stemt het competitieaanbod van de vereniging af met de technische of jeugdcommissie, verzorgt de inschrijving van de competitieteams bij de KNLTB en is aanspreekpunt voor competitiezaken binnen de vereniging.

Kerncompetenties: organisatorische vaardigheden, goede contactuele eigenschappen en benaderbaar voor vragen van verenigingsleden.
 
Een VCL’er en VTL’er dient te beschikken over een VCL of VTL certificaat. Hiervoor wordt in het voorjaar van 2019 een training/cursus gegeven. 

Interesse? Mail naar vrijwilliger@tvrosmalen.nl