In lijn met het advies van de KNLTB is het tennispark weer open. Hierbij worden de voorschriften vanuit het protocol vanuit de KNLTB gevolgd. Lees hiervoor de informatie op de website.

Vrijwilligers gezocht!

09 januari 2020

Onze tennisvereniging drijft op vrijwilligers. Kom jij ons in 2020 een handje helpen! Zie onderstaande nieuwe vacatures. Interesse? Mail naar vrijwilliger@tvrosmalen.nl

Vacature reclamecommissie
Maak jij altijd snel en makkelijk contact met personen en bedrijven? Dan zoeken we jou! De reclamecommissie houdt zich bezig met het reclamebeleid en werft nieuwe adverteerders voor de reclamedoeken en -borden die je op het terrein ziet. We zijn op zoek naar versterking binnen de reclamecommissie. Je bent hoofdzakelijk verantwoordelijk voor het onderhouden van de contacten en het werven van nieuwe adverteerders. Denk met name aan lokale bedrijven in en rondom Rosmalen. Heb jij al veel contacten met het lokale bedrijfsleven of wil je dit graag voor de club uitbreiden, dan komen we graag met jou in contact!

Vacature culinaire commissie
Onze maaltijden zijn bekend bij tennisverenigingen in de wijde omgeving. Wil jij een zaterdag tijdens de competitie komen helpen koken? Er wordt altijd gezellig in teams gewerkt: een chefkok met één of meerdere hulpkoks. Meestal is er assistentie van enkele jongeren, die helpen met afwassen, snijden en bedienen. De inkoop wordt geregeld. Grootste benodigde vaardigheid is enthousiasme. Je hoeft geen topkok of keukenprinses te zijn, alle hulp is welkom en al doende leer je van anderen. Je bent per keer een uur of 4 kwijt. Je doet enorme ervaring op in het lekker koken voor een groot aantal mensen. Het werk van de culinaire commissie wordt altijd zeer gewaardeerd door de leden en gasten van de vereniging.

Vacature secretaris Stichting
De Stichting Tennisfaciliteiten Rosmalen is verantwoordelijk voor een gezonde exploitatie van de tennisbanen en het horecapaviljoen aan de Sportlaan. De secretaris houdt zich bezig met het maken en verzenden van de agenda + notulen van de bestuursvergaderingen, de administratie van de verzekeringsportefeuille en overige administratieve werkzaamheden. De secretaris coördineert de samenstelling van het jaarverslag + jaarrekening, beleidsplan + begroting en de prognose.

De huidige secretaris, Olga Diemel, stopt per mei 2020. Bij voorkeur start de nieuwe secretaris eerder, zodat er voldoende tijd is om de nieuwe secretaris in te werken. Graag komen we in contact met mensen die deze functie ambiëren. De persoon die we zoeken moet lid zijn van TV Rosmalen.

Vacature penningmeester Stichting
De Stichting Tennisfaciliteiten Rosmalen is verantwoordelijk voor een gezonde exploitatie van de tennisbanen en het horecapaviljoen aan de Sportlaan. De penningmeester is verantwoordelijk voor het financiële beleid, beheer, administratie en financieel jaarverslag. De penningmeester beheert en controleert de inkomende en uitgaande geldstromen.
 
De huidige penningmeester, Arnold Hagenberg, stopt per mei 2020. Arnold blijft beschikbaar voor gezamenlijk inwerken en zal desgewenst enkele ondersteunende taken blijven verrichten. De persoon die we zoeken moet lid zijn van TV Rosmalen.

Er zijn nog meer vrijwilligersvacatures: groencommissie, barcommissie en onderhoudscommissie. Interesse? Mail naar vrijwilliger@tvrosmalen.nl

Mail voor vragen of het kenbaar maken van eventuele interesse naar vrijwilliger@tvrosmalen.nl