Zomer Challenge 2024 bij TV Rosmalen: gratis tennissen voor jong en oud tijdens de zomermaanden bij de leukste tennisvereniging van Rosmalen! Kom ook naar onze open dag op zondag 16 juni van 12u-17u Lees meer

Wij zijn blij met onze nieuwe doeksponsor: Hoppenbrouwers Techniek

10 mei 2024

Iets meer dan 100 jaar geleden begonnen we als éénmanszaak in Udenhout. Sindsdien heeft Hoppenbrouwers zich ontwikkeld tot een installatiebedrijf met meer dan 20 vestigingen in Nederland, dat elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties ontwerpt, installeert en onderhoudt voor mens en maatschappij.

Met een centrale rol in de energietransitie en de opkomst van digitalisering voeren we projecten uit voor diverse sectoren, waaronder bedrijfsleven, industrie, ziekenhuizen en scholen. We realiseren duurzame projecten met betrekking tot energieopwekking, energiemanagement en optimalisatie van het energieverbruik. Daarnaast implementeren we dagelijks slimme gebouwtechnologie en geïntegreerde automatiseringssystemen.

Naast onze activiteiten in de zakelijke markt zijn we er ook de technisch dienstverlener voor particulieren. We bieden slimme verduurzamingsoplossingen voor alles in en rondom het huis. Onze allesomvattende aanpak voor thuistechniek omvat advies, levering, installatie en onderhoud, waarmee we woningen schoner, comfortabeler en duurzamer maken.

Heb je een technisch vraagstuk of wil je meer weten over hoe wij je kunnen helpen met het verduurzamen van je woning? Neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag verder!