Zomer Challenge 2024 bij TV Rosmalen: gratis tennissen voor jong en oud tijdens de zomermaanden bij de leukste tennisvereniging van Rosmalen! Kom ook naar onze open dag op zondag 16 juni van 12u-17u Lees meer

Wij zijn blij met onze nieuwe doeksponsor: Koninklijke Kuijpers

17 mei 2024

Wij zijn Koninklijke Kuijpers. We zijn een familiebedrijf en bestaan al meer dan 100 jaar. We ontwerpen, bouwen, onderhouden én exploiteren technische installaties in gebouwen en industrie. Met vestigingen in het hele land zijn we landelijk én lokaal betrokken.

Techniek is onze basis, onze mensen zijn onze kracht. Als technologisch verduurzamer maken we omgevingen gezonder, groener en slimmer. Wij geloven dat hoogwaardige techniek en integraal samenwerken de oplossing bieden voor maatschappelijke vraagstukken zoals de huidige energietransitie.

Als familiebedrijf kijken we altijd vooruit. We doen de dingen die ertoe doen. We zijn onderdeel van de oplossing. We maken impact, op de korte maar zeker ook op de lange termijn. Ondernemerschap zit in ons DNA. Telkens stellen we ons de vraag hoe we, met onze kennis van hoogwaardige techniek, bij maatschappelijke ontwikkelingen van betekenis kunnen zijn. We zetten onze technische kennis in om omgevingen groener, slimmer en gezonder te maken. Dat doen we voor onze mensen. Voor onze klanten. Voor generaties.

Vacatures:

Werken bij Kuijpers - Ga voor een baan met impact