Ivm het kabinetsbesluit is vanaf heden tot nader bericht het paviljoen gesloten, het tennispark is wel geopend. Zie voor meer informatie het nieuwsbericht op de website en de KNLTB website.

Tennis4FUNkamp 2020….beter kan je zomervakantie niet beginnen!

Sport, plezier en avontuur. Dat staat je te wachten als je je nu inschrijft voor alweer de 7e editie van het Tennis4FUN kamp van TV Rosmalen.

Overnachten in tenten op de tennisbaan, de spooktocht, avontuurlijke spellen, chillen bij het kampvuur en nog veel meer sportieve activiteiten onder leiding van een groep enthousiaste kampleiders.
Dit jaar hebben we weer een aantal nieuwe activiteiten. Eén ding is zeker: je verveelt je geen moment op het Tennis4FUNkamp van onze club.

Wanneer?
Vrijdag 10 juli tot en met maandag 13 juli 2020

Waar?
TV Rosmalen

Voor wie?
Het kamp is voor alle jeugdleden die bij aanvang het kamp op 10 juli 2020, 8 jaar of ouder zijn

Kosten ?
€ 90,- per deelnemer (all-inclusive)

Inschrijving is vanaf nu weer mogelijk tot wanneer wordt nog gecommuniceerd. Vul het formulier in onderaan op deze pagina.
Wil je meer weten? Bekijk dan de foto’s en de verslagen op Facebook TV Rosmalen om te zien hoe het voorgaande jaren was. Voor vragen kun je terecht op tennis4funtvrosmalen@gmail.com of bel 06-41721539

Persoonlijke gegevens

Algemene gegevens

(wij proberen hier zo veel mogelijk rekening mee tehouden, max. 2 namen opgeven):

Hulp

Tijdens de kampdagen hebben we soms hulp nodig van ouders. We rekenen erop dat per gezin 1 ouder meehelpt tijdens het opzetten en afbreken van de tenten of tijdens één van de activiteiten. Vaker mag natuurlijk ook! Voor welke dagdelen de hulp nodig is wordt nog gecommuniceerd via de mail.

Ik kan helpen op:

Bank gegevens

Inschrijving verplicht u tot betaling van het door TV Rosmalen vastgestelde inschrijfgeld. Door hieronder akkoord te gaan geeft u toestemming aan TV Rosmalen, Sportlaan 26, 5242 GP Rosmalen (Incassant ID: NL59ZZZ402150590000) om een eenmalige incasso-opdracht te sturen naar uw bank om €90,- van uw rekening af te schrijven omstreeks 8 juli 2020 wegens deelname aan het jeugdkamp 2020 en geeft u toestemming aan uw bank om eenmalig een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van TV Rosmalen. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

Hierbij geef ik Wel / Geen toestemming om de foto’s die gemaakt zijn tijdens het kamp waarbij mijn kind herkenbaar in beeld komt te plaatsen op de website van  Tennisvereniging Rosmalen en de Facebook pagina van de tennisvereniging Indien u, ondanks de gegeven toestemming, bepaalde foto’s wil laten verwijderen, kunt u dit kenbaar maken in een email naar: tennis4funtvrosmalen@gmail.com met vermelding van de foto waar het om gaat.