In lijn met het advies van de KNLTB geeft het bestuur gevolg aan de oproep om de sportclubs tot en met 28 april te sluiten. Als gevolg hiervan is het sportpark tot en met 28 april afgesloten. Vrij spelen is ook niet mogelijk.

Tennistrainer: Richard van de Vossenberg

Mijn naam is Richard van de Vossenberg. Sinds Augustus 2013 ben ik de hoofdtrainer van TV Rosmalen. Zelf ben ik al heel wat jaren woonachtig in Rosmalen. Oorspronkelijk kom ik uit Berlicum, waar ik ook altijd zelf gespeeld heb en lid gebleven ben.

Ik ben in het bezit van een A en B licentie. Deze heb ik behaald op het CIOS te Arnhem waar ik in 2011 ben afgestudeerd.

Voordat ik naar Rosmalen ben gekomen heb ik 4,5 jaar lesgeven in Geffen en uiteindelijk na mijn studie Geffen gecombineerd met LTV Berlicum waar ik 2e trainer werd. Na dit een aantal jaar met veel passie en plezier gedaan te hebben ben ik voor een nieuwe uitdaging gegaan als hoofdtrainer bij TV Rosmalen.

Ik hoop iedereen met mijn passie en inzet te kunnen enthousiasmeren voor het tennisspelletje. Naast de trainingen die ik verzorg aan de jeugd, selectie en senioren ben ik ook erg actief naast de baan. Het coachen tijdens de competities en het kijken naar wedstrijden op de toernooien van onze jeugdspelers vind ik erg belangrijk en zal ik dan ook veel doen.

Ik blijf enorm veel zin hebben in elke nieuwe uitdaging die er op me af komt binnen de vereniging. Ik hoop samen met jullie mooie dingen neer te zetten en veel plezier te beleven aan het spelletje. Ook wil ik samen steeds de grenzen en doelen verleggen. 

Richard van de Vossenberg, hoofdtrainer TV Rosmalen

Richard is bereikbaar op telefoonnummer 06-13452113