In lijn met het advies van de KNLTB geeft het bestuur gevolg aan de oproep om de sportclubs tot en met 28 april te sluiten. Als gevolg hiervan is het sportpark tot en met 28 april afgesloten. Vrij spelen is ook niet mogelijk.

Tennistrainster: Jannet Gorreê

Mijn naam is Jannet Gorreê en met ingang van 1 oktober 2015  zal ik samen met Richard vanuit Sport Events BV de tennistrainingen voor TV Rosmalen verzorgen. Op dit moment woon ik nog in Santpoort-Zuid, ben getrouwd met Tim en heb drie kinderen. Al vele jaren verzorg ik tennistrainingen op allerlei verschillende niveaus verdeeld over Nederland. Zo ben ik werkzaam geweest als clubtrainer van verenigingen in Drenthe, Noord-Brabant en Noord-Holland. Als vrijwilliger had ik zitting in verschillende commissies van de KNLTB en zo heb ik o.a. het Nationale 55+-tennis in Nederland opgezet.
Voor de geselecteerde jeugd in de KNLTB districten heb ik Bondstrainingen verzorgd en de jeugd begeleid op Nederlandse kampioenschappen en Nationale toernooien.
Voor de jonge jeugd heb ik mij vanaf het begin af aan gespecialiseerd in Tenniskids. Het was dan ook goed voor mij te constateren dat Tenniskids al is ingeburgerd bij TV Rosmalen en daar ga ik enthousiast verder mee aan de gang.

Ik heb er heel veel zin in om te starten en wie weet zie ik jullie al ergens in september, want dan probeer ik bij een aantal activiteiten, zoals de Worldtour, de  clubkampioenschappen en een aantal trainingen van Remco op het park aanwezig te zijn!

 

Jannet is bereikbaar op telefoonnummer 06-13472591.