In lijn met het advies van de KNLTB is het tennispark weer open. Hierbij worden de voorschriften vanuit het protocol vanuit de KNLTB gevolgd. Lees hiervoor de informatie op de website.

Culinaire commissie

De culinaire commissie verzorgt de maaltijden tijdens de voor- en najaarscompetitie en tijdens toernooien. Op verzoek kan de culinaire commissie ingeschakeld worden bij activiteiten die door andere commissies worden georganiseerd. Zo wordt bijvoorbeeld een barbecue georganiseerd als afsluiter van het invitatietoernooi en bij het kamp voor de jeugd.

De commissie werkt met een aantal vaste koks, maar nieuwe koks zijn zeer welkom. De werkwijze is vereenvoudigd, de inkoop geregeld en hulp is altijd aanwezig. Dus aarzel niet en meld je aan!

Kijk ook in ons het culihoekje voor enkele geslaagde recepten!

Naam Functie
Joyce Dessing  Voorzitter en chef kok 
Frank van der Klijn   
Monique Bredeveld  Chef kok 
Mark Litjens  Chef kok 
Paul Bongers  Chef kok 
Peter de Kubber  Chef kok