Tennis4FUNkamp 2018….beter kan je zomervakantie niet beginnen!

Sport, plezier en avontuur. Dat staat je te wachten als je je nu inschrijft voor alweer de 5e editie van het Tennis4FUN kamp van TV Rosmalen.

Overnachten in tenten op de tennisbaan, de spooktocht, avontuurlijke spellen, chillen bij het kampvuur en nog veel meer sportieve activiteiten onder leiding van een groep enthousiaste kampleiders.
Dit jaar hebben we weer een aantal nieuwe activiteiten. Eén ding is zeker: je verveelt je geen moment op het Tennis4FUNkamp van onze club.

Wanneer?
Vrijdag 6 juli tot en met maandag 9 juli 2018

Waar?
TV Rosmalen

Voor wie?
Alle jeugdleden geboren in of vóór 2019

Kosten ?
€ 80,- per deelnemer (all-inclusive)

Inschrijving is vanaf nu weer mogelijk tot wanneer wordt nog gecommuniceerd. Vul het formulier in onderaan op deze pagina.
Wil je meer weten? Bekijk dan de foto’s en de verslagen op Facebook TV Rosmalen om te zien hoe het voorgaande jaren was. Voor vragen kun je terecht op tennis4funtvrosmalen@gmail.com of bel 06-34021100

Persoonlijke gegevens

Algemene gegevens

(wij proberen hier zo veel mogelijk rekening mee tehouden, max. 2 namen opgeven):

Bank gegevens

Inschrijving verplicht u tot betaling van het door TV Rosmalen vastgestelde inschrijfgeld. Door hieronder akkoord te gaan geeft u toestemming aan TV Rosmalen, Sportlaan 26, 5242 GP Rosmalen (Incassant ID: NL59ZZZ402150590000) om een eenmalige incasso-opdracht te sturen naar uw bank om €80,- van uw rekening af te schrijven omstreeks 1 juli 2018 wegens deelname aan het jeugdkamp 2018 en geeft u toestemming aan uw bank om eenmalig een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van TV Rosmalen. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

Hulp

Tijdens de kampdagen hebben we soms hulp nodig van ouders. We rekenen erop dat per gezin 1 ouder meehelpt tijdens het opzetten en afbreken van de tenten of tijdens één van de activiteiten. Vaker mag natuurlijk ook! Voor welke dagdelen de hulp nodig is wordt nog gecommuniceerd via de mail.