KNLTB banner

Tennis4FUNkamp 2017….beter kan je zomervakantie niet beginnen!

Sport, plezier en avontuur. Dat staat je te wachten als je je nu inschrijft voor alweer de 4e editie van het Tennis4FUN kamp van TV Rosmalen.

Overnachten in tenten op de tennisbaan, de spooktocht, avontuurlijke spellen, chillen bij het kampvuur en nog veel meer sportieve activiteiten onder leiding van een groep enthousiaste kampleiders.
Dit jaar hebben we weer een aantal nieuwe activiteiten. Eén ding is zeker: je verveelt je geen moment op het Tennis4FUNkamp van onze club.

Wanneer?
Maandag 17 juli tot en met woensdag 19 juli 2017

Waar?
TV Rosmalen

Voor wie?
Alle jeugdleden geboren in of vóór 2008

Kosten ?
€ 65,- per deelnemer (all-inclusive)

Inschrijving is vanaf nu weer mogelijk tot uiterlijk zondag 28 mei a.s.. Vul het formulier in onderaan op deze pagina.
Wil je meer weten? Bekijk dan de foto’s en de verslagen op Facebook TV Rosmalen om te zien hoe het voorgaande jaren was. Voor vragen kun je terecht op tennis4funtvrosmalen@gmail.com of bel 06-34021100

Persoonlijke gegevens

Algemene gegevens

Bank gegevens

Inschrijving verplicht u tot betaling van het door TV Rosmalen vastgestelde inschrijfgeld. Door hieronder akkoord te gaan  geeft u toestemming aan TV Rosmalen, Sportlaan 26, 5242 GP Rosmalen (Incassant ID: NL59ZZZ402150590000) om een eenmalige incasso-opdracht te sturen naar uw bank om € 65,-  van uw rekening af te schrijven omstreeks 10 juni 2017 wegens deelname aan het jeugdkamp 2017 en geeft u toestemming aan uw bank om eenmalig een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van TV Rosmalen. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

Hulp

Tijdens de kampdagen hebben we soms hulp nodig van ouders. We rekenen erop dat per gezin 1 ouder meehelpt bij 1 van onderstaande activiteiten. Vaker mag natuurlijk ook ;-)

Kunt u hieronder aangeven op welke dag u beschikbaar bent?