Trainers TV Rosmalen

De trainers van TV Rosmalen, Tim Gorreê en Jannet Gorreê, zijn aangesloten bij Sport Events, hebben een erkend diploma en worden voortdurend bijgeschoold.

De trainers zijn bereikbaar via:
trainers@tvrosmalen.nl

bij Sport Events, hebben een erkend diploma en worden voortdurend bijgeschoold.

Tennistrainers:

Tim Gorreê

Mijn naam is Tim Gorreê en ik ben getrouwd met Jannet, inderdaad dus de man van. Samen hebben wij 3 zonen en wonen in Tilburg. Al jaar en dag ben ik in de sport werkzaam en met name in Tennis. Het tennis is mij door mijn ouders met de paplepel in gegoten.

Mijn vader was voorzitter van een Amsterdams tennisvereniging en dus was ik mijn jeugd altijd op de tennisbaan te vinden. Na mijn CIOS-opleiding ben ik meteen in dienst getreden bij de KNLTB. In dienst van de KNLTB heb ik 33 jaar lang diverse strategische en operationele functies bekleed.

Eerst was ik 20 jaar districtstrainer (waaronder Noord-Brabant) en tegelijkertijd bondscoach van de Nederlandse selecties. Zodoende heb ik veel van de wereld gezien. Vervolgens ben ik de laatste 13 jaar manager (Algemeen en Toptennis) geweest en daarnaast gaf ik tennistraining op de vereniging waar Jannet ook training gaf. Nu mag ik dat weer doen. Ik ben in het bezit van de KNLTB C-licentie.

Mijn trainersfilosofie is dat de training leuk moet zijn, maar er moet zeker ook geleerd worden. Je beleeft namelijk ontzettend veel plezier aan jouw vooruitgang!

Tot snel op de baan.

Jannet Gorreê

Mijn naam is Jannet Gorreê en vanaf 1 oktober 2015 verzorg ik vanuit Sport Events BV de tennistrainingen voor TV Rosmalen. Op dit moment woon ik  in Tilburg, ben getrouwd met Tim en heb drie kinderen.

Al vele jaren verzorg ik tennistrainingen op allerlei verschillende niveaus verdeeld over Nederland. Zo ben ik werkzaam geweest als clubtrainer van verenigingen in Drenthe, Noord-Brabant en Noord-Holland.

Als vrijwilliger had ik zitting in verschillende commissies van de KNLTB en zo heb ik o.a. het Nationale 55+-tennis in Nederland opgezet.

Voor de geselecteerde jeugd in de KNLTB districten heb ik Bondstrainingen verzorgd en de jeugd begeleid op Nederlandse kampioenschappen en Nationale toernooien.

Voor de jonge jeugd heb ik mij vanaf het begin af aan gespecialiseerd in Tenniskids. Het was dan ook goed voor mij te constateren dat Tenniskids al is ingeburgerd bij TV Rosmalen en daar ga ik enthousiast verder mee aan de gang.

Jannet is bereikbaar op telefoonnummer 06-13472591.