In lijn met het advies van de KNLTB geeft het bestuur gevolg aan de oproep om de sportclubs tot en met 28 april te sluiten. Als gevolg hiervan is het sportpark tot en met 28 april afgesloten. Vrij spelen is ook niet mogelijk.

Lid onderhoudscommissie

Taken commissie

Samen met een of meer collega’s zorg je voor het reguliere onderhoud van de tennisaccommodatie, wat zoveel inhoudt als de banen en netten in conditie houden (vegen, bladblazen, checken of deze bespeelbaar zijn e.d.) en klussen in en om het tennispaviljoen plus het park uitvoeren. Op gezette tijden ben jij of je collega aanwezig bij werkzaamheden, die worden uitbesteed. Verder hou je in de gaten of de tennisaccommodatie aan veiligheidseisen voldoet. Ook signaleer je defecten en facilitaire wensen voor zover deze niet meteen kunnen worden opgelost.

Verder denk je mee bij het opstellen van het Jaarplan. Na vaststelling daarvan voer je samen met je collega jullie deel uit.

Je werkt nauw samen met leden van de groen- en technische commissie en communiceert daarmee regelmatig.

Verwachte kennis en vaardigheden

Je beschikt over kennis en ervaring op het gebied van onderhoud van bij voorkeur gebouwen of sportterreinen. Je kunt planmatig werken en werkt zowel alleen als in teamverband.

Tijdsbesteding

Gemiddeld ben je zo’n 6 - 9 uur per week kwijt, met zo nu en dan overleg.

Contact

Mail voor vragen of je interesse naar vrijwilliger@tvrosmalen.nl. Bij interesse nemen wij contact met je op voor het maken van een afspraak.