In lijn met het advies van de KNLTB geeft het bestuur gevolg aan de oproep om de sportclubs tot en met 28 april te sluiten. Als gevolg hiervan is het sportpark tot en met 28 april afgesloten. Vrij spelen is ook niet mogelijk.

In Memoriam Toon Janssen

18 maart 2020

Vandaag bereikte ons helaas het bericht, dat Toon Janssen, lid van het eerste uur en mede oprichter van TV Rosmalen op 86-jarige leeftijd is overleden.

Het laatste jaar ging het niet meer zo goed met Toon en de laatste weken verslechterde zijn toestand jammer genoeg heel snel.

Toon is altijd een zeer actief lid geweest, ook mede oprichter van de Regtuit competitie en altijd zeer betrokken geweest bij het wel en wee van onze tennis vereniging. Dit zowel bestuurlijk als sportief. Toon was een sportman in hart en nieren en heeft veel tijd op ons tennispark doorgebracht. Hij was zeer behulpzaam, deed veel vrijwilligerswerk en was eigenlijk altijd goedlachs. Een hele fijne man.

Gezien de huidige omstandigheden is het niet mogelijk om persoonlijk afscheid te nemen en wensen wij uiteraard Riet en de kinderen en kleinkinderen vooral nu in deze bizarre tijd extra kracht toe. Het zal extra moeilijk zijn om dit grote verlies in kleine kring te verwerken.

We zullen in gedachten bij de familie van Toon zijn.

Namens het bestuur van TV Rosmalen
Ton van de Wiel
voorzitter