Jeugdselectie

De jeugdselectie is opgezet om de enthousiaste en getalenteerde kinderen, die veel plezier hebben in tennis én gemotiveerd zijn, een extra mogelijkheid te geven om zichzelf op sportief gebied te ontwikkelen. Onder leiding van trainer Tim Gorreê worden er, naast de intensieve(re) trainingen, tal van activiteiten georganiseerd om de selectiejeugd het allerbeste uit zichzelf te kunnen laten halen. Voor de jongste selectiejeugd (6-8 jaar) wordt er 1 training van 1,5 uur aangeboden. Voor de oudere selectie vanaf jaar wordt er per week 2 trainingen van 1,5 uur aangeboden.

Om de drempel om extra te tennis zo laag mogelijk te maken subsidieert de vereniging het selectietennis. De kosten, in combinatie met het all-in lidmaatschap, hebben ze daarom een stuk lager kunnen houden dat voor de reguliere trainingen. Als tegenprestatie verwachten wij van de selectiejeugd dat ze namens de vereniging in zowel het voor- als het najaar KNLTB competitie gaan spelen.

De trainers, in overleg met de Technische Commissie, zijn verantwoordelijk voor de indeling van de selectietrainingen. Indien nodig kan er een voorspeeldag georganiseerd worden om zodoende tot een definitieve indeling te komen.

De eigen bijdrage voor het jaar 2022/2023 (36 weken) is als volgt opgebouwd:

  • Selectie 8-10 jaar 
    1x 1 ½ uur les, icm met het ALL-IN Lidmaatschap € 430,-
  • Selectie 11+ jaar 
    2x 1 ½ uur les, icm met het ALL-IN Lidmaatschap € 800,-

Voor meer informatie over het selectieplan kun je terecht bij de trainingscoordinator via tennistraining@tvrosmalen.nl