Ivm het kabinetsbesluit is vanaf heden tot nader bericht het paviljoen gesloten, het tennispark is wel geopend. Zie voor meer informatie het nieuwsbericht op de website en de KNLTB website.

Tennis4Fun Event TV Rosmalen 21 en 22 augustus 2020

06 juli 2020

Voor alle jeugdleden van 7 jaar en ouder.

Eerder dit jaar hebben wij door coronamaatregelen helaas moeten besluiten om het Tennis4Fun kamp dit jaar niet door te laten gaan.

Omdat deze maatregelen inmiddels wat versoepeld zijn en er weer meer mogelijk is willen wij graag voor alle jeugdleden van 7 jaar en ouder een 2-daags jeugdevent organiseren op vrijdag 21 en zaterdag 22 augustus 2020.

Tijdens het jeugdevent wordt er uiteraard getennist, maar er is ook veel ruimte voor andere leuke activiteiten (sportclinics, avondspel, feestavond).

Het event vindt plaats op en rondom ons tennispark waarbij de begeleiding weer in handen zal zijn van het (welbekende) Tennis4Fun begeleidingsteam.

We starten op beide dagen om 10 uur en eindigen in de loop van de avond (de eindtijd is afhankelijk van de leeftijd van de kinderen).

De kosten bedragen €25, inclusief eten (2x lunch en 2x diner) en drinken.

Aanmelden kan door je naam en je leeftijd door te mailen aan tennis4funtvrosmalen@gmail.com Nadat je aangemeld bent ontvang je van ons een mail met verdere informatie.

Wij hopen dat veel kinderen van onze tennisvereniging mee willen doen, om elkaar te leren kennen, om vrienden te maken en gezellige dagen te hebben!

Namens de organisatie en begeleiders van het Tennis4Fun event,

Karin van Haaften
06-41721539