Ivm het kabinetsbesluit is vanaf heden tot nader bericht het paviljoen gesloten, het tennispark is wel geopend. Zie voor meer informatie het nieuwsbericht op de website en de KNLTB website.

TV Rosmalen Clubkampioenschappen 2020 dubbels en mix

27 juli 2020

Clubgenoten!

In het enigszins bijzondere sportjaar 2020 organiseren we -wellicht tegen alle verwachtingen in- toch onze TV Rosmalen Clubkampioenschappen.
Normaal hebben we in juni de dubbels en in september de enkels en de mix, in juni 2020 mochten we helaas de baan niet op daarom blijft slechts een toernooiweek over. Van 30 augustus t/m 6 september
Om zoveel mogelijk wedstrijden te kunnen spelen, en zoveel mogelijk deelnemers mee te kunnen laten doen, houden we dit jaar de clubkampioenschappen in de dubbels en de mix.

Daarnaast zullen we de ranking/rating dit jaar alleen gebruiken om de indeling, schema's en wedstrijden te bepalen, maar worden de uitslagen (en dus gevolgen voor ranking/rating) niet geupload naar de knltb. Dit op menig en herhaald verzoek, we zijn benieuwd of dit het aantal deelnemers positief beïnvloedt.

Uiteraard houden we ons tijdens het toernooi, op de banen en daarbuiten aan de regels en richtlijnen die gelden vanwege COVID-19.

We hopen en rekenen op grote deelname,
Dus schrijf je snel in! via deze link

Team CK2020