Nieuw bestuurslid: we zoeken jou!

06 november 2021

Je slaat graag een balletje en geniet van de gezelligheid op de club. Misschien heb je af en toe al spontaan ideeën over verbeteringen in onze tennisclub? Of heb je ervaring in een bestuursrol in vrije tijd of werk en wil je plezier en ontspanning combineren om hiermee het verschil te maken op onze club? Of je wilt bestuurlijke ervaring opdoen waar je in je loopbaan de vruchten van kunt plukken?

Zou je jouw ideeën en/of ervaring graag concreet inzetten om onze tennisvereniging nog mooier te maken en de continuïteit van de club in de toekomst te waarborgen? En vind je het leuk om nog meer mensen te leren kennen op de club? Dan sparren we heel graag vrijblijvend met jou over de ins en outs van hoe jij een bestuursrol zou kunnen invullen.


“Als bestuurslid mag/kan je meedenken over de toekomst van de vereniging en werk je mee aan het doorvoeren van verbeteringen”.


Samen besturen is inspirerend en gezellig
Het bestuur van TV Rosmalen wordt gevormd door 5 (senior)leden. Naast de voorzitter (Eef Smits), secretaris (Joep Christophe) en penningmeester (Jeroen Jungerius) zijn er twee algemeen bestuursleden met de portefeuille TC jeugd & senioren (Jorien van der Linde) en vrijwilligers & activiteiten (Suzanne Poelman).

De sfeer binnen het bestuur is informeel, gezellig en gericht op verbetering(en). We vergaderen ongeveer 8 keer per jaar ‘s avonds en hebben daar waar nodig tussendoor contact met elkaar.
Die inspanning is te overzien en prima te combineren met een potje tennis en de rest van jouw leven. Qua verdere inspanning is het volledig afhankelijk van jouw tijd en inzet. Super flexibel dus.
Als bestuur verdelen wij de taken en helpen wij elkaar daar waar nodig/mogelijk.

Door het bestuurswerk krijg je ‘echt’ een kijkje in de keuken van onze vereniging. Daarnaast leer je nieuwe leden kennen die je op de baan nooit zou hebben ontmoet.

Koers bepalen
Topics waar het bestuur op dit moment mee bezig is, naast de dagelijkse gang van zaken:
• Hoe ziet de toekomst van TV Rosmalen er uit?
• Paddel: Ja of Nee?
• Hoe laten we het aantal jeugdleden groeien?
• Hoe gaan we om met de selectie jeugd? Wat is de ambitie van TV Rosmalen?
• Samenwerking met de stichting

Een bestuursperiode wordt in de regel ingevuld door een persoon voor 3 jaar, immers ‘time flies when you are having fun’.

Wissel van de wacht
Jeroen Jungerius (Penningmeester) en Suzanne Poelman (Alg. bestuurslid) maken met veel plezier inmiddels 5 jaar deel uit van het bestuur  maar vinden dat het tijd wordt om het stokje over te dragen. Dit doen zij bij de eerstvolgende Algemene Ledenvergadering (ALV) begin 2022.

Bel ons om te sparren
Vraag jij je af of een bestuursfunctie bij je past en of jij je voor dit doel wil/kan inzetten neem dan eens contact op met Jeroen of Suzanne. Zij vertellen je graag meer over de inhoud van de rol.
Jeroen 06 – 21518729 / Suzanne 06 - 27093336

Zie de vacature teksten op de website:
klik hier voor pennigmeester
klik hier voor algemeen bestuurslid (vrijwilligers / activiteiten)
klik hier voor voorzitter stichting Tennisfaciliteiten
of mail naar vrijwilliger@tvrosmalen.nl


Je hoeft niet te wachten tot je vrije tijd over hebt voordat je vrijwilligerswerk gaat doen. Het enige dat je nodig hebt, is de overtuiging om de vereniging nog een stukje mooier te maken!