In lijn met het advies van de KNLTB geeft het bestuur gevolg aan de oproep om de sportclubs tot en met 28 april te sluiten. Als gevolg hiervan is het sportpark tot en met 28 april afgesloten. Vrij spelen is ook niet mogelijk.

Voorjaarscompetitie jeugd TV Rosmalen

04 maart 2020

De indeling van de jeugdteams staat inmiddels op de website van TV Rosmalen.

Tijdens het aanmelden hebben we ouders gevraagd om aan te geven welke voorkeuren er zijn om mee te helpen om de competitie in goede banen te leiden. Op basis van die voorkeuren hebben we in elk geval per team kunnen bepalen wie de teamcaptains worden. Ook dat staat vermeld op de website van TV Rosmalen.

Op zondag 15 maart a.s. organiseren wij in het TV Rosmalen clubhuis van 16.00 uur tot 17.30 uur een informatiemiddag voor alle ouders. Die middag maken we bekend op welke wijze we rekening hebben kunnen houden met de opgegeven voorkeuren.
- ouders die teamcaptain zijn krijgen dan uitleg over hun rol en zij krijgen tennisballen mee en wedstrijdformulieren
- ouders die zullen worden ingedeeld voor bardienst of het klaarmaken van lunches krijgen uitleg over de werking van bar en/of keuken
- ouders die zullen worden ingedeeld voor het organiseren van een wedstrijddag krijgen daar uitleg over

Verder informeren wij jullie over nieuwe spelregels en andere relevante zaken in het kader van het nieuwe competitieseizoen.

Noteer dus svp 15 maart a.s. in jullie agenda! De jeugd zelf is uiteraard ook van harte welkom. Als je niet aanwezig kunt zijn, laat ons dat dan svp even weten, dan overleggen we hoe we je op een andere wijze van instructie kunnen voorzien.

Groeten van de Technische Commissie en van de Jeugd Commissie